{ "Description": "Verifieringsfil för domänägarskap för Microsoft 365 – placera i webbplatsens rot", "Domain": "mollysfarm.se", "Id": "7fc28883-f783-4f49-a4cf-12d2e939e86b" }

Senaste nyheter

2015

Under fredagen gick årets första Luciatåg av stapeln. Traditionella luciasånger och pepparkaksfika för alla. Det är härligt med julen!

Läs hela inlägget »

Idag fick alla föräldrar avnjuta femmornas traditionsenliga julevangelium. Som vanligt var det fullsatt och alla njöt av våra små teatertalanger!

Läs hela inlägget »

Under fredagen kom St.Nicolaus och hans medhjälpare Svarte Petter på besök till Mollys. Han hade med sig sin blåa bok och en stor säck. Han delade ut små påsar med clementiner och paket till barnen allt medan Svarte Petter busade runt och hade hyss för sig. Det var ett fantastiska roligt tillfälle för oss alla och vi itackar alla föräldrar som valde att stanna kvar och träffa St. Nicolaus denna morgon.

Läs hela inlägget »

Under veckan besöker 5:orna Uppsala slott för att gå en slottsvisning. Vår guide Andreas tar oss med på en rolig och spännand tur genom några av slottets alla rum. Vi tar del av slottets historia så som vem som byggde det och när - det är byggt i olika omgångar och av olika personer genom åren - samt Drottning Kristinas vistelse här och hennes abdikering. Vi tittar på Rikssalen där flera av våra kungligheter blivit krönta till kungar genom åren före 1700-talet. för att ta oss till slottet använder vi oss av Uppsalas lokaltrafik.

Läs hela inlägget »

Vi studerar kartor över Sunnersta tillsammans. Barnen byggde en tågbana mellan förskolan och Afrika för att kunna åka och se på de spännande djuren där. Eftersom vi redan arbetar med kartor i vårt jämställdhetsarbete passade vi på att se hur en karta över Sunnersta ser ut och om den överensstämde med barnens bygge.

Läs hela inlägget »

Den här veckan firar vi halloween tillsammans. Vi pysslar och myser och avslutar veckan med en gemensam fest med utklädning, mysfika och fiskdamm.
 

Läs hela inlägget »

Nu har vi precis lanserat Molly's nya hemsida. Välkommen hit!

Läs hela inlägget »

Lunchmeny v.15
Måndag
KÖTTFÄRSRÖRA MED MAKARONER

Tisdag
PASTA MED ITALIENSK KYCKLINGSÅS

Onsdag 

KLASSISK KÖTTFÄRSSOPPA MED MJUKT BRÖD & OST

Torsdag
SPAGETTI & KÖTTFÄRSSÅS

Fredag

FLÄSKYTTERFILÉ MED BEARNAISESÅS & KLYFTPOTATIS

*Observera att menyn är ungefärlig