{ "Description": "Verifieringsfil för domänägarskap för Microsoft 365 – placera i webbplatsens rot", "Domain": "mollysfarm.se", "Id": "7fc28883-f783-4f49-a4cf-12d2e939e86b" }

Besök hos Uppsalas gamla Kungar

Under torsdagen  dvs den 19 maj, besökte vi Gamla Uppsala tillsammans med våra äldre barn i verksamheten. Vi tog oss dit kommunalt och spenderade förmiddagen vid och på Uppsala högar. Vi lärde oss om vad man hittat i högarna under utgrävningarna samt varför högarna är så stora. Vi pratade om Valhall och ASA gudarna och om hur man kan tro på olika saker.
För att få upp värmen passade vi på att ha 4 kamp. Vi kastade känga, ärtpåsar, hoppade säck och kastade varpa i tre olika lag á 5 barn per lag och allt var en träning och ingen tävling så alla var glada och hade roligt. Vägen hem blev vilosam då det tog ca 1 timma att ta sig mellan Mollys och Gamla Uppsala men det var det verkligen värt!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter