{ "Description": "Verifieringsfil för domänägarskap för Microsoft 365 – placera i webbplatsens rot", "Domain": "mollysfarm.se", "Id": "7fc28883-f783-4f49-a4cf-12d2e939e86b" }

Just nu är alla tjänster tillsatta

I dagsläget har vi inget behov av personal då vi har ett stabilt arbetslag som arbetat länge tillsammans.

Generellt vid rekryteringar  söker vi dig som alltid vill ge det lilla extra, och som vill bli del i ett team som strävar efter högsta möjliga kvalitet, i både pedagogik och arbetsmiljö. Vi tror att du har en hög arbetsmoral, hög social kompetens och att du snabbt kan bli en del av ett välfungerande team. Kompletterande erfarenhet från andra servicerelaterade yrken är en merit.

För oss är det alltid viktigt att hitta rätt person! 

Om du är nyfiken på oss och intresserad av vår verksamhet går det bra att maila till malin@mollysfarm.se. 

Om Molly’s Farm:
Mollys Farm är en privatägd förskola som ligger mitt i idylliska Sunnersta. Vi har omkring 25-30 barn i åldern 1,5 – 6 år, och verksamheten indelas i åldersgrupper i den mån det går utifrån barnen i verksamheten.

Vi strävar efter att ha små barngrupper och erfaren personal. Vi sätter kunskap och lärande i fokus, och där har alla i personalteamet en viktig roll att fylla. Kultur, musik, dans och traditioner är viktiga arbetsverktyg i vår pedagogik.

Mollys Farm värdesätter en hållbar miljö och vi har blivit certifierade inom Grön Flagg sedan 2016. Vi beställer vår mat från Happy Food som använder en hög andel ekologiska och närodlade varor, både för att det är fantastiskt gott och för att vi märker att våra barn mår mycket bra av en balanserad kost.