{ "Description": "Verifieringsfil för domänägarskap för Microsoft 365 – placera i webbplatsens rot", "Domain": "mollysfarm.se", "Id": "7fc28883-f783-4f49-a4cf-12d2e939e86b" }

Barn som äter bra, mår bra!

God och nyttig mat är ett måste för att barn ska må bra, kunna lära sig och orka hela dagarna!

Mollys har alltid prioriterat maten, eftersom goda matvanor är en central del i barns uppväxt. Vi får vår mat levererad från Happy Food (www.happyfood.se/). Förutom att maten från Happy Food är både god och nyttig, så känner vi att de närproducerade råvarorna och frånvaron av snabba kolhydrater är bra, både för barnen och vår miljö.

Mollys erbjuder alltid rikligt med mat, vackert upplagd - vilket är viktigt eftersom vi också äter med ögonen. Det är så enkelt att ta lite tid för att dekorera vackert och det gör så mycket för helheten.

Sallad, bröd, oliver och flera olika sorters ostar serveras varje lunch. Barnen får chansen att smaka på nya rätter, grönsaker varje vecka. Varför bara erbjuda "vanlig" mat som barnen redan känner till, när vi kan erbjuda så otroligt många olika nyttiga, exotiska och goda rätter?

Efter varje måltid serverar vi ostar av olika slag. Det gör vi inte bara för att det är gott, utan för att detta också är bra för barnens tänder. 

Barnen får lära sig om kolhydrater, proteiner och andra näringsämnen. Vi brinner för nyttig mat och hälsa, och vi ser det som en viktig uppgift för Mollys Farm att på ett roligt och intressant sätt förmedla detta till barnen. De får lära sig vad som är vad och varför man ska äta olika saker. Vi tror att detta är värdefulla kunskaper de bär med sig genom livet!