{ "Description": "Verifieringsfil för domänägarskap för Microsoft 365 – placera i webbplatsens rot", "Domain": "mollysfarm.se", "Id": "7fc28883-f783-4f49-a4cf-12d2e939e86b" }

Besök på Coop Nära i Sunnersta

Under tisdagen den 6 februari besökte våra 5or Coop Nära i Sunnersta för en intervju med dess nya Chef Alexander. Barnen hade med sig en mängd frågor om energi - som är vårt överhängande miljötema för läsåret. Alexander gjorde sitt bästa för att besvara barens frågor om mat och energi. Bland annat ville de veta hur affären gör om elen försvinner, hur maten kommer till affären och hur  maten klarar sig utan elektricitet om någonting skulle gå fel. De blev bjudna på banan och fick en ordentlig rundvandring i butiken. Mollys fick tillbaka ännu vetgirigare barn med ännu fler frågor och vi tackar Alexander för hans tid och engagemang i att hjälpa våra barn att bättre förstå sin omvärld.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter