{ "Description": "Verifieringsfil för domänägarskap för Microsoft 365 – placera i webbplatsens rot", "Domain": "mollysfarm.se", "Id": "7fc28883-f783-4f49-a4cf-12d2e939e86b" }

Vernissage Från alla Mollyskonstnärer

Tack alla entusiastiska konstälskare som besökte vår vernissage under fredagen! Barnen var laddade till tänderna och väl förberedda på att ta emot och visa runt i utställningen. De var noga med att alla skulle ha museiestilen dvs händerna på ryggen och att man skulle prata med "små bokstäver". Även de minsta var ivriga att få visa sina arbeten med sina hem och familjer och berättade tydligt för sina föräldrar vad de gjort. Dokumentationen fanns att tillgå via QR koder och barn och föräldrar passade på att ta lite extra tid att sitta ned och gå igenom dem tillsammans.
Tack än en gång för en supermysig eftermiddag!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter