{ "Description": "Verifieringsfil för domänägarskap för Microsoft 365 – placera i webbplatsens rot", "Domain": "mollysfarm.se", "Id": "7fc28883-f783-4f49-a4cf-12d2e939e86b" }

Vi besöker Gränby 4H

Den 10 maj var det dags för terminens besök på Gränby 4H. Vi åker bussen till Gränbystaden och promenerar förbi de spännande byggarbetsområdena för att ta oss bort till 4H gårde. Vi har egen lunchmatsäck med oss och humöret är på topp!
På 4H gården träffar vi på små lamm, små griskultingar, kaniner, hästar och killingar. Vi har förmånen att få kliva in i stallet ca 10 min efter att en liten killing fötts och den är så fantastiskt söt att man bara vill ta hem den och ta hand om den. Som tur är gör killingens mamma ett underbart arbetet och den reser på sig på vingliga ben strax efter att vi kommit in genom dörren. 
Vi äter lunch tillsammans och tar sedan en tur till bland djuren innan det är dags att gå tillbaka till bussen och åka tillbaka till Mollys.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter