Vi vill bli fler – vi söker en erfaren barnskötare!

Mollys Farm har många nya barn på kö och vi behöver komplettera vårt fantastiska team med ytterligare en barnskötare.

Denna gång söker vi en erfaren och/eller utbildad barnskötare, som kan komplettera våra erfarna pedagoger. Är du förskollärare tar vi också gärna emot din ansökan. För oss är det viktigaste att hitta rätt person!

Vi söker dig som alltid vill ge det lilla extra, och som vill bli del i ett team som strävar efter högsta möjliga kvalitet, i både pedagogik och arbetsmiljö. Vi tror att du har en hög arbetsmoral, hög social kompetens och att du snabbt kan bli en del av ett välfungerande team.

Vi har inget emot att du är lite äldre, eftersom vi värdesätter den erfarenhet du då samlat på dig. Kompletterande erfarenhet från andra servicerelaterade yrken är en merit.

Ansökan:

Är du intresserad skickar du din ansökan till oss på följande adress: malin@mollysfarm.se
Om du har frågor går det också bra att ringa till Malin på nummer 0705-697556.

Om Molly’s Farm:

Mollys Farm är en privatägd förskola som ligger mitt i idylliska Sunnersta. Vi har omkring 28-32 barn i åldern 1,5 – 5 år, och verksamheten indelas i åldersgrupper.

Vår förskolechef är rektorsutbildad och har lång erfarenhet från förskolor inom både kommunal och privat regi. En av våra två andra legitimerade förskollärare har också mer än 15 års erfarenhet och är utbildad inom bl a Montessori, och vårt nyaste tillskott bland pedagogerna har nyligen utexaminerats från förskollärarutbildningen.

Vi strävar efter att ha små barngrupper och erfaren personal. Vi sätter kunskap och lärande i fokus, och där har alla i personalteamet en viktig roll att fylla. Kultur, musik, dans och traditioner är viktiga inslag i vår pedagogik.

Mollys Farm värdesätter en hållbar miljö och vi har blivit godkända för Grön Flagg. Vi beställer vår mat från Uppsalas bästa ekologiska kök Primaten, både för att det är fantastiskt gott och för att vi märker att våra barn mår mycket bra av en kost, fri från tillsatt socker.