Vår underbara personal

Verksamheten kan aldrig bli bättre än dess personal. Vi bygger nu ett arbetslag med högsta möjliga kompetens, som kommer fortsätta att vidareutveckla Mollys. Målsättningen är att Mollys ska vara den bästa förskolan i Uppsala!

Angelica Gutenberg (legitimerad förskolärare) är förskolechef och därmed ansvarig för den dagliga verksamheten. Angelica har arbetat med förskolor i alla dess former i 20 år, senast som biträdande förskolechef för en förskola med 130 barn och 25 pedagoger, och hon har dessutom läst rektorsutbildningen på Stockholms universitet. Är det någon som kan läroplanen för förskolan, så är det Angelica!

Angelicas motto är: ”Det kan inte bli fel, det kan bara bli annorlunda. Allt beror på vilket perspektiv vi har." 

Selam Malm (legitimerad förskolärare och utbildad montessorilärare) är biträdande förskolechef och har precis som Angelica mycket lång erfarenhet av olika förskolor och pedagogiska inriktningar. Tillsammans med Angelica bildar Selam ett mycket starkt och pedagogiskt erfaret team på Mollys.

Selams motto är: "Ingenting är omöjligt"

 

Sanna Julin (legitimerad förskolärare) är ett fantastiskt tillskott till verksamheten. Hon har vikarierat hos oss under hösten 2016 tills hennes examen blev klar i januari 2017.  I takt med att vi ökat upp barnantalet har vi också utökat personalgruppen med ytterligare en förskolärare och Sanna arbetar nu heltid hos oss. Vi är glada för att ha Sanna hos oss, hon tillför den nya kursplanen till verksamheten, tillsammans med våra erfarna pedagoger. 

Sannas favoritcitat är: "Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag helt säkert!" - Pippi Långstrump
 

Annika Pettersson har varit en del av Mollys farms verksamhet under 2011 och 2012 och är åter i verksamheten. Hon är väl bekant med förskolans rutiner, pedagogik och verksamhet och har hoppat in som vikarie under de senaste månaderna. Detta gör att hon känner väl till barn och personal i verksamheten och kompletterar arbetslaget på ett fantastiskt sätt. Annika bidrar bland annat med sina gedigna kunskaper inom dans och kommer utveckla barnens och pedagogernas danstekniker  och frimodighet.

Annikas motto är:"Det finns inga problem - bara möjligheter:"

Amal Yuossef  har varit en del av verksamheten till och från sedan 2014  och är en helt underbar personlighet i verksamheten. Idag arbetar hon som inhoppande vikarie i verksamheten. Amal bidrar med sitt lugn, sitt glada humör och mångkultur. Hon pratar flera språk och stöttar överallt i verksamheten där det behövs som bäst. 

På Mollys har vi, vid sidan av våra legitimerade förskollärare Angelica, Selam, Sanna och Amal duktig personal som arbetar hel- eller deltid i den löpande verksamheten beroende på hur schema och barnantalet ser ut.
Vi är även glada att ha Srii som kommer till oss och sköter köket samt städar på halvtid, så att vår övriga personal kan ägna sin tid åt våra barn. Hon har gjort sig oumbärlig för oss. 
Då Angelica är behörig att handleda VFU-elever (studenter som läser till förskolärare) har vi glädjen att ocskå löpande ha VFU-elever i vår verksamhet. Dessa tillför alltid nya friska perspektiv, och hjälper vår personal att hela tiden hålla sig uppdaterade med de senaste pedagogiska rönen.

Vi vill måna om kontinuitet hos personalen. Under vintern är det vanlig med sjukdagar, även hos personalen, så då har vi välbekanta ansikten som står redo att rycka in. De finns tillgängliga som vikarier, ifall studier och annat tillåter, om någon bland i personalen blir sjuk.  

Malin är ägare av Mollys Farm. Även om hon inte arbetar aktivt i verksamheten, står hon redo att rycka in vid behov och hon gästspelar ibland då vi tränar på olika teateruppsättningar.

vill du arbeta på mollys?

Vi letar just nu efter ytterligare stjärnor till vårt team!

Läs mer HÄR.

Därutöver letar vi alltid efter duktig och entusiastisk extrapersonal! Är du intresserad av att veta mer om att jobba hos oss - hör gärna av dig! Du hittar våra kontaktuppgifter HÄR.