{ "Description": "Verifieringsfil för domänägarskap för Microsoft 365 – placera i webbplatsens rot", "Domain": "mollysfarm.se", "Id": "7fc28883-f783-4f49-a4cf-12d2e939e86b" }

Senaste nyheter

2022

Idag var det dags för det årliga julbordet som fick avnjutas på Skarholmen i Sunnerst som åt oss hade dukat upp för buffé av julens läckerheter . Mums! Stort tack säger vi till Skarholmens restaurang!

Läs hela inlägget »

Idag besökte våra äldre barn Bror Hjorths hus i Uppsala där vi fick lära oss mer om hans historia och hans konst. Vi fick också testa på att skapa i lera. Väldigt kul. Stort tack för att vi fick komma och besöka er!

Läs hela inlägget »

Idag gick årets upplaga av Mollys femmornas trollerishow av stapeln. Barnen har förberett sig och övatunder en tid. Det har skapats material och rekvisita. Det blev en fantastisk show som innehöll mycket magi.

Läs hela inlägget »

Idag har vi haft utklädningsdag på Mollys med tema Trollflöjten, en opera som alla barnen uppskattar och jobbat med. Det bjöds på många härliga figurer och spelandes av teater under dagens gång.

Läs hela inlägget »

Idag har vi firat Mozart födelsedag. En av våra traditioner som vi har på Mollys Farm. Vi äter Mozartkulor och lyssnar bla på hans musik och operor.

Läs hela inlägget »

Lunchmeny v.13
Måndag
KYCKLINGGRYTA MED CHILI & COCOS OCH BULGUR

Tisdag
PANNBIFF MED GRÄDDSÅS & KOKT POTATIS

Onsdag 

PASTA MED KRÄMIG KYCKLINGBOLOGNESE

Torsdag
BROCCOLISOPPA MED PANNKAKA & SYLT

Fredag
LÅNGFREDAG - STÄNGT

*Observera att menyn är ungefärlig