{ "Description": "Verifieringsfil för domänägarskap för Microsoft 365 – placera i webbplatsens rot", "Domain": "mollysfarm.se", "Id": "7fc28883-f783-4f49-a4cf-12d2e939e86b" }

Senaste nyheter

2020

Julen står för dörren och idag gick årets luciatåg av stapeln. Efter tåget bjöds på bla besök av självaste tomten. 
 Alla mollysar har även hunnit med julbord, julpyssel flera besök av BusPetter samt ett besök av Sankt Nicolaus.
Läs hela inlägget »
I fredags var det dags för årets trolldag - temadag. Mollys fylldes av troll i alla storlekar och former och hela dagen var trollig.
Vi pysslade, lekte och hade trolldisco tillsammans.  En riktigt magisk trolldag hade vi tillsammans!
Läs hela inlägget »

Idag fylldes hela Mollys Farm av katter, i olika slag. Vi hade vår årliga temadag som ett avslut av projektet med Pelle Svanslös. En dag som var mycket uppskattad av alla barn.

Läs hela inlägget »

En av våra traditioner är att i augusti, när läsåret drar igång igen, ha ett gemensat Garden Party. Idag var det äntligen dags igen. Vi hade en mycket trevlig eftermiddag tillsammans. Alla barn och föräldrar hade med sig pick-nickkorg och filt och spred sig på gården. Under dagen hade barnen pyntat och fixat inför kalaset.
 Alla tyckte det var kul att få ses igen efter sommarens upphåll.  

Läs hela inlägget »

Idag har vi firat midsommar tillsammans med barnen på Mollys. Vi har sjungit och dansat runt midsomarstången. Pysslat och myst hela dagen.
Glad midsommar önskar Mollys glada gäng!

Läs hela inlägget »

Idag har barnen fått sjunga in sommaren på årets sommaravslutning. Förskolekören sjöng sommarsånger och tacktal hölls,  vi önskar alla våra blivande skolbarn lycka till i framtiden! Det bjöds även på glass och fiskedam till alla barn som var på plats.
Glad sommar önskar Mollys Glada gäng.

Läs hela inlägget »
Idag har det varit kalas på förskolan. En tradition som funnits länge på Mollys. Femoringarna har haft en avslutnings/examensfest i år annordnad av barnen själva. Det blev en riktigt härlig kväll med barn och pedagoger tillsammans.
Läs hela inlägget »

Idag på morgonen fick Mollys ett oväntat men efterlängtat besök. Haren Lepus hade kommit på besök och gömt påskägg till alla Mollyskompisar. Med hjälp av en karta fick alla barnen leta efter äggen.

Läs hela inlägget »

Idag var det äntligen dags igen. Våra femåringar har under en längre tid övat på magiska överraskningar inför dagens trollerihäng.  Det har förberetts och tisslats och tasslats.
 Idag bjöds de på en trolleriföreställning som de hade för sina föräldrar/syskon och yngre Mollys-kompisar. Det bjöds på många blandade experiment

Läs hela inlägget »

Det stora Vasaloppet står för dörren. Självklart är det något som barnen på Mollys får delta på sitt egna vis, med vårt årliga Hasaloppet. Passande för dagen kom det även snö. Det åktes/hasades runt på skidor och sprangs runt. Alla deltagare kämpade på och de som väntade på sin tur hejade glatt på sina kompisar.

Läs hela inlägget »

Vi önskar alla en glad alla hjärtansdag! På Mollys har vi firat tillsammans och under veckan har det bjudits på en massa förberaedande och pysslande till alla hjärtansdag.  Presenter och kort som barnen fått tagit med hem. 

Läs hela inlägget »

Idag har vi haft utklädningsdag på Mollys med tema Trollflöjten, en opera som alla barnen uppskattar och jobbat med. Det bjöds på många härliga figurer och spelandes av teater under dagens gång.

Läs hela inlägget »

Äntligen är terminen igång. Våra älsta barn tjuvstartade terminen igår, tillsammans med förälder, med Mollys traditionsenliga besök på Kunglia Operan i Stockholm. Där de såg baletten Nötknäpparen - Petter och Lottas jul. En dag som är väldigt uppskattad av både små och stora. 

Läs hela inlägget »

Lunchmeny v.15
Måndag
KÖTTFÄRSRÖRA MED MAKARONER

Tisdag
PASTA MED ITALIENSK KYCKLINGSÅS

Onsdag 

KLASSISK KÖTTFÄRSSOPPA MED MJUKT BRÖD & OST

Torsdag
SPAGETTI & KÖTTFÄRSSÅS

Fredag

FLÄSKYTTERFILÉ MED BEARNAISESÅS & KLYFTPOTATIS

*Observera att menyn är ungefärlig