{ "Description": "Verifieringsfil för domänägarskap för Microsoft 365 – placera i webbplatsens rot", "Domain": "mollysfarm.se", "Id": "7fc28883-f783-4f49-a4cf-12d2e939e86b" }
Mollys Farm - Uppsalas bästa förskola

musik & kultur, traditioner och ekologisk mat

Mollys Farm är en liten familjär förskola som ligger mitt i Sunnersta, söder om Uppsala. Vi har stort fokus på lärande, och använder kultur, teater och musik som en integrerad del i vår pedagogik. Vi tar emot barn i åldrarna 1,5 - 5 år.
Välkomna hit på ett besök!

Inför höstterminen 2021 lämnar vi över en ovanligt stor kull härliga Mollys-barn till skolan vilket gör att vi kommer kunna erbjuda fler platser än vanligt inför sommaren och hösten. Kanske önskar du byta förskola till ditt barn eller är du kanske nyinflyttad i Sunnersta med äldre barn?

Vi på Mollys Farm önskar arbeta med små åldersindelade grupper och har inför höstterminen 2021 därför några lediga platser i grupperna med barn födda 2016, 2017 och 2019. Det kommer också att frigöras platser i vår yngsta grupp, för barn födda under våren 2020. Oavsett ålder på ditt barn; är du nyfiken på oss så hör av dig via vårt intresseformulär för att boka ett möte där vi kan presentera oss närmare och du kan få svar på dina frågor kring vår verksamhet. Kommunens körningar inför placeringar i augusti görs i början på april.
Klicka HÄR för att göra din intresseanmälan.

Dans och musik på förskolans schema

lärande med musik&DANS

Varje vecka utövar vi sång, musik och dans. Att öva kroppskontroll och rytmik är kul!

Teater och kultur älskas av barnen!

Traditioner vi värnar om

Vi värnar om gamla traditioner, men vi inför också gärna nya! En favorit hos alla är teaterföreställningar!

Ekologisk mat från Primaten

Ekologisk start i livet

Mat ska vara kul, god och nyttig! Mollys beställer maten från Happy Food. 

Adress:
Förskolan Mollys Farm
Dalbovägen 33A
756 53 Uppsala

Mailadress:
info@mollysfarm.se

 
Mollys Farm drivs av aktiebolaget Mollys Farm AB. 

Telefon:
0705- 69 75 59

Nås lättast vardagar efter kl.15