{ "Description": "Verifieringsfil för domänägarskap för Microsoft 365 – placera i webbplatsens rot", "Domain": "mollysfarm.se", "Id": "7fc28883-f783-4f49-a4cf-12d2e939e86b" }

Det årliga Hasaloppet på Mollys

Den 15 februari var det dags för årets Hasalopp!!! Barnen hade med sig skidor för långfärd och banan var utstakad. Solen sken från en något sänär blå himmel och fåglarna kvittrade i buskarna dagen till ära.
Barnens nygjorda START och MÅL skyltar var uppsatta och visade tydligt banans början och slut och alla var laddade till tänderna inför starten.
Vi började med att ta på alla sina skidor. Sedan åkte vi i samlad trupp till banan som placerats kring en mindre dunge i närheten av förskolan. De minsta sprang med då de ännu inte behärksar balansen tillräckligt för att ta sig fram på skidor.
Väl framme vid starten radade barnen upp sig och inväntade startsignalen. När loppet var i full gång hejade vi alla på varandra och barnen tog sig fram bäst de kunde - några tog sig fram hela vägen på skidor, andra sprang del av banan och några barn spang hela banan.
Efter avslutat lopp tog vi en målbild innan vi begav oss tillbaka till Mollys för blåbärssoppa, banan och prisutdelning. Alla tappra deltagare fick diplom och medalj!